Taffs Well Rugby Club

Cardiff
Taffs Well Rugby Club
Taffs Well Rugby Club
Taffs Well Rugby Club
Taffs Well Rugby Club
Taffs Well Rugby Club
Taffs Well Rugby Club
Taffs Well Rugby Club

HL Design were engaged by the Rugby Club to design a new facility which, whilst incorporating changing facilities, bar and restaurant, also provided further community facilities to ensure the economic future of the club.

A large bar area with snack preparation facilities was provided to the ground floor with links to an open covered terrace pitch side. A dining conservatory was added at a later stage.

An additional large bar and function room was provided at first floor level with supporting kitchen, toilet accommodation, storage and office facilities and doors were provided from the function room to a large covered terrace to provide a spectators viewing area to the rugby pitch